منوي اصلي
موضوعات مطالب
» مطالب جالب
» اخبار روز دنیا
» عکس
» عکسهای طبیعت
» عکس ماشین
» عکس بازیگران ایرانی
» عکس خواننده های ایرانی
» عکس مناطق توریستی
» عکس های حیوانات
» عکس های 3 بعدی
» نقاشی
» طراحی
» عکس های گرافیکی
» عکس های دنیای مد و فشن
» نرم افزار
»  نرم افزار های کاربردی
» بازی
» اخبار بازی
» بازی اکشن
» بازی استراتژیک
» بازی آنلاین
» بازی فکری
» دانلود بازی
» کتاب الکترونیکی
» کتاب الکترونیکی
» مجلات
»  اس ام اس
» اس ام اس عاشقانه
» اس ام اس سرکاری
» اس ام اس تولد
» اس ام اس فلسفی
» فیلم
» فیلم اکشن
»  فیلم های ایرانی
» فیلم تخیلی
» فیلم های درام و اجتماعی
» طالع بینی
» طالع بینی هندی
» طالع بینی مصری
» موبایل
» تم موبایل
» رینگتون موبایل
» بازی موبایل
» عکس موبایل
» کلیپ صوتی موبایل
»  اخبار موبایل
» آموزش
» آموزش نرم افزار
» آموزش زبان
» آموزش موسیقی
» آشپزی
» غذا های ایرانی
» غذا های خارجی
» ترفند ها
» دانستنیها
» مطالب جالب و خواندنی
نويسندگان وبلاگ
آمار و امكانات
تعداد بازديدها :

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 103
بازدید هفته : 114
بازدید ماه : 121
بازدید کل : 5390
تعداد مطالب : 71
تعداد نظرات : 13
تعداد آنلاین : 1


طراح قالب

Template By: NazTarin.com


درباره وبلاگ

سلام دوستان گل...به وبلاگ خودتون خوش اومدید...من این وبلاگ رو برای سرگرمی و تفریح شما عزیزان ساختم...اگه خواستید متونید ایدی منو اد کنید...YID:tajesari@yahoo.com
لينك دوستان
»  قالب وبلاگ
»  قرص تاخیری و راست کننده سیالیس
»  زندگینامه شهیدحسین خرازی
»  فروشگاه اینترنتی
»  دانلود تک آهنگ
»  خريد گن لاغري مردانه
»  تبادل لینک
»  ردیاب خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان وبلاگ تفریحی لغزش و آدرس laghzesh.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
پيوند هاي روزانه
» خمیر مارسیپان

مواد لازم

بادام شیرین  200 گرم

پودر قند   600 گرم

سفیده تخم مرغ 1 عدد

اسانس بادام تلخ 3 قاشق چایخوری

خمیر مارسیپان

خمیر مارسیپان

طرز تهیه

بادام ها را داخل آب جوش ریخته و چند لحظه صبر کنید سپس پوست آن را جدا کنید درون دستمال ریخته و خشک نمایید.

بادام ها را با بقیه مواد مخلوط و چند بار چرخ نمایید تا به صورت یک خمیر یکدست در بیاید.خمیر به دست آمده را با رنگ های مجاز خوراکی به رنگ دلخواه در بیاورید.

خمیر بدست آمده می توانید به شکل های متنوع در آورده و یا برای روکش کیک مابین دو لایه نایلون به ضخامت یک میلی متر درآورده و روی کیک بیندازید. این خمیر برای روکش کردن کیک به قطر ۲۵ سانتی متر مناسب است.خمیر تهیه شده را تا زمان مصرف داخل کیسه فریزر نگهداری نمایید.

برای افزودن رنگ به خمیر، آن را به قطعات مورد نظر تقسیم کرده و خلال دندان آغشته به رنگ را روی خمیر مالیده و ورز دهید.برای چسباندن خمیر روی سطح کیک از آب استفاده نمایید.

این خمیر بیشتر برای تزئین کیک ها استفاده می شود و می توان با استفاده از هنر گلسازی با خمیر این خمیر را شکل داد و کیک را با آن تزئین نمود.

خمیرها


نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدرضا | لينك ثابت |
» عوامل خرابی کیک اسفنجی

خوب عمل آوردن کیک اسفنجی نیازمند رعایت دقیق دستور تهیه کیک اسفنجی می باشد . در صورتی که همه عوامل را رعایت کردید و کیک اسفنجی شما زمخت یا زبر و چسبنده درامد علل آن را می توانید در زیر مطالعه نموده و آن را رفع نمایید.

زمختی کیک اسفنجی

داغ بودن بیش از حد فر و زدن فوق العاده زیاد مواد کیک اسفنجی موجب می شود کیک بافت مناسب را از دست بدهد.

زبری کیک اسفنجی

 زده نشدن سفیده تخم مرغ به اندازه کافی و خوب مخلوط نشدن مواد با هم موجب زیری کیک می شود.

چسبندگی رویه کیک

بیش از حد زدن زرده تخم مرغ و پختن کیک در زمانی کمتر از مدت کافی چسبندگی رویه کیک را به دنبال دارد.

پف نکردن کیک اسفنجی

کم زدن سفیده تخم مرغ یا زیاده از حد زدن آن پس از فرم گرفتن و  زدن یا هم زدن زرده تخم مرغ و سفیده تخم مرغ به جای مخلوط نمودن آن دو از روی اصول صحیح (با لیسک و به حالت دورانی)
از دلایل دیگر پف نکردن کیک اسفنجی می توان به بزرگ بودن قالب نسبت به حجم خمیر،داغ بودن بیش از حد فر و باز کردن در فر قبل از سپری شدن دو سوم زمان پخت کیک می توان اشاره کرد.

کیک ها


نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدرضا | لينك ثابت |
» تارت پرتقال

مواد لازم

 

زرده تخم‌مرغ دو عدد
کره 150 گرم
آرد 2.5 پيمانه
بيكينگ پودر نصف قاشق چايخوري
پودر قند نصف پيمانه
 وانيل 4/1 قاشق چايخوري
نمك 8/1 قاشق چايخوري
 آب خنک به ميزان لازم

تارت پرتقال

تارت پرتقال

طرز تهيه

آرد ،بکینگ پودر،پودر قند،وانیل و نمک  را با هم مخلوط كرده با كمك نوك انگشت کره قطعه قطعه شده را به خورد مواد مي‌دهيم. بعد از آن‌كه به شكل خرده نان در آمد، زرده را اضافه مي‌كنيم. سپس آب خنک را با قاشق چايخوري آنقدر اضافه مي‌كنيم تا خمير نرمي به ما بدهد. خمير را به مدت 30 دقيقه داخل يخچال استراحت مي‌دهيم. سپس آن را در قالب‌هاي كوچك تارت پهن كرده كف قالب‌ها را با چنگال سوراخ مي‌كنيم و در فر با حرارت 160 درجه سانتي‌گراد به مدت 15 دقيقه مي‌پزيم. بعد از خنك شدن داخل تارت‌ها را با خامه فرم گرفته و فيله پرتقال پر مي‌كنيم.

شیرینی های تر


نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدرضا | لينك ثابت |
» اسلایس کنجد

مواد لازم

کره 90 گرم
پوست لیموی رنده شده 1 قاشق چایخوری
شکر 4 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 1 عدد
آرد 175 گرم
مغز تخمه کدو حلوایی 2/1 پیمانه
مارمالاد زرد آلو 4/1 پیمانه
کنجد تست شده 2 قاشق سوپخوری
قهوه فوری 1 قاشق چایخوری
آب 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه

ابتدا قهوه فوری را غلیظ نمایید،به این صورت که قهوه فوری را با 1 قاشق آب و 2 قاشق شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر خوب ذوب شده و حل شود و سپس مواد که به جوش آمد از زمان جوش حدود 5 دقیقه صبر می کنیم تا خوب بجوشد و غلیظ شود. حالا برای استفاده در این شیرینی آماده است.

فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. (فر از پایین روشن شود) قالب چهارگوش را چرب کرده کنار بگذارید. کره، پوست لیمو، تخم مرغ و 2 قاشق شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آرد را آرام آرام داخل مواد ریخته و خوب مخلوط کنید تا خمیری لطیف به دست آید. حالا خمیر را کف قالب پهن کنید مارمالاد زرد آلو را روی خمیر بمالید و سپس مغز تخمه کدو حلوایی و کنجد و قهوه فوری که غلیظ می باشد را روی مارمالاد پهن کنید. قالب را داخل فر با همان دمای 190 درجه سانتیگراد قرار داده و به مدت 20 دقیقه صبر می کنیم تا اسلایس پخته شود. سپس قالب را از فر درآورده بعد از خنک شدن سینی اسلایس را برش زده و سپس از قالب جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.

شیرینی های خشک


نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدرضا | لينك ثابت |
» شیرینی بژی

مواد لازم

 شير 1 پيمانه
 روغن حيواني يک سوم پيمانه
 رازيانه یا زیره 2 قاشق غذا خوري
 شکر نصف پيمانه
 آرد  4 پيمانه (آرد مخصوص نان سنگک)
 پکينگ پودر 1 قاشق مربا خوري
 زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوري
 روغن برای سرخ کردن

شیرینی بژی

شیرینی بژی

طرز تهیه

ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و با شیر،شکر،روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید.بکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد.

 خمیر شیرینی بژی را در نایلکسی به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه صاف نمایید و خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید.شیرینی بژی مخصوص کرمانشاه بوده و میتوان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.

شیرینی های ایرانی


نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدرضا | لينك ثابت |
» سالاد پرتقال و نعنا

مواد لازم

پرتقال 4 عدد
خرما 12 عدد، بدون پوست و خرد شده
نعنا يك بوته كوچك شسته و ساطوري شده (مقداري برگ درسته را براي تزئين سالاد نگه داريد)
شربت گل سرخ يا گلاب يك قاشق چايخوري


روش تهیه

ابتدا پرتقال‌ها را پوست گرفته، تكه تكه كرده و پوست سفيد روي هر تكه را جدا كنيد. حالا پرتقال‌ها را در كاسه‌اي بريزيد و خرماها را كه با برش‌هاي طولي خرد كرده‌ايد، به آن اضافه كنيد. نعنا‌هاي ساطوري شده و شربت گل سرخ را هم مي‌توانيد در همين ظرف بريزيد و خيلي آرام محتويات داخل كاسه را هم بزنيد. حالا سالاد را بين 4 ظرف كوچك‌تر تقسيم كرده و روي آن را با برگ‌هاي درسته نعنا تزئين كنيد. اين سالاد را مي‌توانيد همراه با مقداري ماست و پنكيك، به‌عنوان صبحانه ميل كنيد يا با اضافه كردن مقداري بستني وانيلي، آن را مثل پودينگ سرو كنيد.

سالادها


نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدرضا | لينك ثابت |
» سس پاستا

مواد لازم

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

سبزیجات معطر شامل شوید ، گشنیز ، جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری

آبلیو ترش تازه یا آبغوره یک قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل ، زردچوبه ، آویشن به مقدار لازم 

آب جوش نیم پیمانه

روغن زیتون

طرز تهیه

مقداری روغن زیتون داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید ، رب گوچه فرنگی ، نمک و ادویه جات را اضافه کرده و هم بزنید و پس از یک دقیقه آبلیمو یا آبغوره و آب جوش و سبزیجات معطر را به آن اضافه نمایید صبر کنید تا سس غلیظ شود،سس پاستا را از روی شعله برداشته و استفاده نمایید.در صورت لزوم می توان یک قاشق غذاخوری شکر به سس اضافه نمود.

سس ها


نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدرضا | لينك ثابت |
صفحه قبل 1 صفحه بعد

»